Moderne aanbouw en interieurontwerp voor twee-onder-een-kap-woning

Moderne aanbouw en interieurontwerp voor twee-onder-een-kap-woning

Uw Woonoppervlak Vergroten met Klaasontwerpen

Bij Klaasontwerpen zijn we door onze klanten benaderd met de wens om hun woonoppervlak te vergroten. Om dit te realiseren, hebben we een doordacht ontwerp voor een moderne aanbouw aan zowel de voor- als achterzijde van de woning gemaakt, passend bij de bestaande architectuur.

Licht en Ruimte: Minimalistische Glazen Schuifpuien

Met minimalistische glazen Tudor schuifpuien zorgen we voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte bijzonder aangenaam aanvoelt. Het daklicht, dat over de volledige breedte van de woning loopt, voegt een indrukwekkend effect toe. De verfijnde lamp van Davide Groppi lijkt speciaal voor dit daklicht ontworpen te zijn en draagt bij aan de elegante uitstraling van de ruimte.

Vernieuwde Keuken: Functioneel en Esthetisch

Naast de woninguitbreiding hebben we ook gekeken naar de inrichting van de woning en een nieuw, functioneel ontwerp voor de keuken gerealiseerd. Het keukenblok is perfect verbonden met de eettafel, wat een vloeiende overgang tussen koken en dineren mogelijk maakt. De keuken zelf is vervaardigd door Bulthaup Leiden, een naam die synoniem staat voor hoogwaardige afwerking en modern design.

Maatwerk Meubels: Naadloze Verbinding van Ruimtes

Dankzij de aanzienlijke diepte van de woning hebben we een op maat gemaakt meubel kunnen ontworpen om de woonkamer en eetruimte naadloos met elkaar te verbinden. Dit multifunctionele meubelstuk bevat een ingebouwde bank, haard en kast, en fungeert als het centrale punt van de ruimte. In het middenschip van de woning bevindt zich een trap naar de kelder, waarvan de omsluitende wanden voorzien zijn van ramen, waardoor er een zichtlijn ontstaat van de voorzijde tot de achterzijde van de woning.

Kalm en Luxueus Interieur

De rustige basis van de woning wordt versterkt door een kalm kleurenpalet, een houten vloer en overvloedige lichtinval. Dit serene kleurenpalet is doorgetrokken in het ontwerp van de luxe badkamer, die is getransformeerd tot een oase van rust. Hier kunnen de bewoners volledig ontspannen in een harmonieuze en stijlvol ingerichte omgeving.

Klaasontwerpen: Uw Partner in Woninguitbreiding

Bij Klaasontwerpen streven we ernaar om elke woninguitbreiding niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk te maken, waarbij we altijd de wensen en behoeften van onze klanten centraal stellen. Ons doel is om unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden die het wooncomfort en de levenskwaliteit van onze klanten verbeteren.

Heeft u plannen om uw woning uit te breiden of te renoveren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen creëren we uw droomwoning!

  • Date : 19 juni 2024