Pagina : klaasontwerpen

Delen

klaasontwerpen

klaasontwerpen: ontwerpbureau in Santpoort-Noord

Je leeft in een ruimte. Vanuit die ruimte leef je. Een ruimte waarin het belangrijk is dat iedereen zich prettig voelt. Een ruimte die uniek is, want ieder mens is uniek. Ook jij hebt behoefte aan je eigen vorm, inrichting en uitstraling. Elementen waar de ontwerpen van klaasontwerpen op inspelen. Ontwerpen die wij baseren op jouw karakter, wensen, behoeften en een leefomgeving die jou helemaal past. Wij ontwerpen een leefomgeving waar je van blijft genieten.

 

Ontwerpbureau

Het ontwerpbureau klaasontwerpen is gevestigd in Santpoort-Noord, dat in 2000 is opgericht door Klaas Hilverda. Een perfectionist. Een creatieve denker. Een ontwerper voor alle denkbare woon- en bouwprojecten. Onze ontwerpen maken indruk aan de oppervlakte, maar raken je van binnen. Zo kunnen lijnen van ruimtes worden doorgetrokken in meest onverwachte elementen. Iets dat zorgt voor een ontwerp dat perfect in balans is. Met de ruimte en met zijn bewoner.

 

Echte teamspirit

Samen met ons hechte en flexibele team van ontwerpers weten wij hoe wij invulling geven aan de ontwerpen van huizen, bedrijfspanden, bouwwerken en buitenruimten. Ons team gaat vol passie aan de slag bij een complete bouw en of verbouwing. Van het herindelen en inrichten van leefruimtes tot het vormgeven van buitenruimten zoals tuinen en terrassen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over ons ontwerpbureau? Neem gerust contact met ons op, dan maken we snel kennis met elkaar.

 

Bouwkundige kennis

Om een ontwerp ook in de uitvoering tot een succes te maken, is kennis van bouwprojecten nodig. Door onze bouwkundige achtergrond, weten wij alles over bouwtechnisch ontwerpen. Van veiligheidseisen tot aan bouwkundige mogelijkheden. Wij begeleiden uitvoerende aannemers tijdens het hele bouwproject, zodat het mooiste resultaat wordt behaald. Dit maakt ons uniek en biedt garanties tot succes.