Pagina : klaasontwerpen

Delen

klaasontwerpen

klaasontwerpen: ontwerpbureau in Santpoort-Noord

Klaasontwerpen is een veelzijdig ontwerpbureau voor exterieur-, interieur en bouwbegeleiding en is gevestigd in Santpoort-Noord, vlak bij Haarlem. De ontwerpen zijn te herkennen aan het minimalisme, de strakke lijnen en luxe materialen, verrijkt met een persoonlijke touch.

 

Wie is Klaas

Klaas Hilverda, ontwerperKlaas Hilverda (1969) heeft klaasontwerpen opgericht in 2000. Klaas is een vrolijke enthousiaste ontwerper, tevens een perfectionist. Klaas’ kracht ligt in zijn vermogen om goed naar de wensen van zijn klanten te luisteren, waardoor hij unieke, persoonlijke ontwerpen kan creëren die perfect passen bij iedere individu. De afgelopen 24 jaar heeft Klaas bewezen een allround ontwerper te zijn, met ervaring in interieurontwerp, exterieurontwerp, lichtplanning, het ontwerpen van decors voor musicals en showrooms.   In zijn vrije tijd is Klaas bij voorkeur aan zee te vinden, liggend op zijn surfplank of zwevend aan zijn kite.

Wil je weten wat Klaas voor jou kan betekenen of wil je meer informatie over ons ontwerpbureau? Neem gerust contact met ons op, dan maken we snel kennis met elkaar.

 

Het team

Samen met ons hechte en flexibele team van ontwerpers weten wij hoe wij invulling geven aan de ontwerpen van huizen, bedrijfspanden, bouwwerken en buitenruimten. Ons team gaat vol passie aan de slag bij een complete bouw en of verbouwing. Van het herindelen en inrichten van leefruimtes tot het vormgeven van buitenruimten zoals tuinen en terrassen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over ons ontwerpbureau? Neem gerust contact met ons op, dan maken we snel kennis met elkaar.