Pagina : Ons DNA

Delen

Ons DNA

Ontwerp en begeleiding voor verbouw- en bouwprojecten

Nieuwbouw, bestaande bouw, historische bouw… alle soorten bouwprojecten pakken wij aan. Van renovatie tot nieuwbouw. Voor diverse woningen, villa’s, tuinen, kantoren, restaurants, hotels, radiostudio’s en theaterzalen hebben wij prachtige projecten mogen realiseren. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze projectpagina.

 

Vorm volgt functie

Wij vinden het belangrijk dat je in een huis, bedrijfspand of buitenruimte functioneert. Je moet een goede beleving hebben en er moet van binnen naar buiten verbinding zijn. Hierbij gaat en staat het met respect hebben voor de bouwstijl en omgeving. Verhoudingen, licht, beleving… met een geluk wonen en werken!   

 

Levende tijdloze ontwerpen op maat

Hoe ons team de ontwerpen tijdloos, maar toch levend maakt? Functionaliteit, materiaaltoepassing, verhouding en ergonomie stemmen wij af op menselijke factoren. Factoren die voor een tijdloos ontwerp zorgen. Dit afgestemd op jouw levensstijl of werkstijl zorgt ervoor dat wij een omgeving creëren waar je van geniet. Lekker op de bank uitrusten, lang natafelen met vrienden of effectief vergaderen. In onze ontwerpen voel je je thuis. Ook op het werk.

 

Duurzame ontwerpen

Duurzame ontwerpen en materialen spelen een steeds grotere rol in onze samenleving en vinden wij belangrijk. Wij willen verhoudingen aanbrengen zoals die in de natuur perfect aanwezig zijn. Door het gebruik van elementaire materialen zoals metaal, hout, natuursteen en glas zorgen wij voor een ontwerp waarin geleefd kan worden én waarin je volledig tot rust komt. Met oog op duurzaamheid.