Pagina : Proces

Delen

Proces

Ontwerpbureau voor verbouwing, renovatie, en tuinontwerp

Klaasontwerpen is een ontwerpbureau met passie voor het vakgebied. Wij zijn er voor jou en willen jouw wensen met creativiteit en in stijl op papier zetten. Of je nu op zoek bent naar een ontwerp voor je verbouwing of renovatie van je huis, bedrijf / werkomgeving of buitenruimte… wij bieden je de begeleiding die je nodig hebt.

 

Ontwerpfase

Ons ontwerpproces verloopt in verschillende fasen en baseren we op alle input die we met elkaar hebben besproken. Het start met de schetsfase, vloeit over in de voorlopige ontwerpfase en eindigt met een definitief ontwerp. Toch blijven wij in ‘the picture’. Ook na het definitieve ontwerp nemen wij de touwtjes in handen.

 

Van ontwerp tot uitvoering

Tijdens de uitvoering kijken wij over de schouders van de uitvoerende aannemers, interieurbouwers of installateurs mee om er zorg voor te dragen dat het definitieve ontwerp efficiënt wordt gerealiseerd. Wij denken alles op voorhand uit. Zo weet je waar je financieel aan toe bent, blijven wij betrokken bij de planning en behalen we samen met jou en de andere uitvoerende partijen het beste resultaat. Zonder dat je steeds opnieuw wordt geconfronteerd met meerwerk.