Renovatie Luxe Water Villa

Renovatie Luxe Water Villa

Wat een prachtige renovatie! Klaasontwerpen heeft bij het ontwerp gezocht naar samenhang van zowel het interieur als het exterieur van deze luxe villa. Door zowel binnen als buiten naadloos op elkaar aan te laten sluiten, hebben we een harmonieuze leefomgeving gecreëerd die zowel functioneel als esthetisch is.

De keuken als het hart van het huis is een slimme zet, aangezien het vaak een centrale ontmoetingsplek is voor families. De minimalistische uitbouw met de moderne glazen puien van Tudor, die volledig kunnen worden geopend, biedt niet alleen een prachtig uitzicht op het water, maar zorgt ook voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, waardoor de leefruimte wordt uitgebreid.

Klaasontwerpen heeft ook het lichtplan ontworpen, dit laat onze aandacht voor detail zien en helpt met het creëren van de juiste sfeer in de ruimte. Goed doordacht licht kan echt een verschil maken in de manier waarop een ruimte wordt ervaren.

Het feit dat Jaap Sterk verantwoordelijk was voor het tuinontwerp en dat dit goed aansluit bij de rest van het ontwerp, benadrukt nogmaals de samenhangende aanpak van het hele project. Een naadloze overgang tussen binnen en buiten wordt steeds belangrijker in modern wonen, onzes inziens heeft dit project dat op een prachtige manier bereikt.