Renovatie luxueuze slaapkamer met wellnessruimte

Renovatie luxueuze slaapkamer met wellnessruimte

Badkamerrenovatie en ontwerp

Bij dit renovatieproject werd klaasontwerpen benaderd om een ontwerp te creëren voor een luxueuze hoofdslaapkamer met wellnessruimte. Deze badkamerrenovatie is gestart met een kennismakingsgesprek, waarbij we alle wensen en eisen in kaart brengen. Bij het ontwerpproces stonden strakke lijnen passende binnen de bestaande architectuur, functioneel gebruik van de beschikbare ruimte en afstemming op de behoefte van de bewoners centraal.

 

Layout ontwerp voor badkamer

Het herinrichten van de lay-out van de woning was een integraal onderdeel van het project. Door een strategische wand te verwijderen, kon een prachtige hoofdslaapkamer met aangrenzende wellnessruimte worden gerealiseerd. De ruimte is zorgvuldig ingedeeld om een optimale functionaliteit te creëren, er is voldoende bewegingsruimte en alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

 

Op maat ontworpen badkamerkast

De op maat gemaakte grote kast, slim geplaatst onder het schuine dak, is een waardevolle toevoeging. Deze ingebouwde kasten bieden niet alleen voldoende opbergruimte, maar dragen ook bij aan het behouden van een opgeruimde en georganiseerde ruimte.

 

Lichtplan ontwerp voor badkamer

Bij het opstellen van het lichtplan koos klaasontwerpen bewust voor dimbare verlichting systemen. Hierdoor kan de lichtsterkte moeiteloos worden aangepast aan de verschillende momenten van de dag, ook dit draagt bij aan de gewenste sfeer en functionaliteit. Zachte verlichting, in de vorm van LED-strips en leesverlichting, omringen het bed, terwijl in de wellnessruimte is gekozen voor heldere verlichting om functionaliteit en comfort te waarborgen.

 

Bouwbegeleiding & ontwerp badkamer

Na voltooiing van het ontwerpproces is klaasontwerpen verdergegaan met de uitwerking. In deze fase wordt alles zorgvuldig gedocumenteerd op tekeningen, zodat een aannemer hiermee goed uit de voeten kan. Om het project in goede banen te leiden, heeft klaasontwerpen ook de bouwbegeleiding op zich genomen. Hierbij wordt gecontroleerde of de geleverde kwaliteit voldoet aan de standaarden en wordt de planning nauwlettend bewaakt.

 

Modern badkamer-ontwerp

Het resultaat is een warme ruimte die perfect aansluit bij de behoeften en wensen van de bewoners, waar luxe en functie naadloos samenkomen. Een moderne badkamer die helemaal van deze tijd is, maar ook klaar is voor de toekomst.