Delen

Interieuradvies Amsterdam

Welkom bij klaasontwerpen: jouw partner voor interieuradvies in Amsterdam

Je woning is een plek waar je je thuis voelt, een weerspiegeling van wie je bent. Het is een ruimte waar je veel tijd doorbrengt, maar misschien zoek je nog naar manieren om er een écht droomhuis van te maken. De mooiste interieurs komen voorbij, maar hoe creëer je dat zelf? Of heb je weinig tijd door een overvolle agenda? Wij bieden voor de regio Amsterdam Interieuradvies op maat.

Klaas helpt je samen met zijn team van ontwerpers graag bij het samenstellen van je droomhuis. Wij bieden advies voor zowel interieur als exterieur, waardoor binnen en buiten een harmonieus geheel vormen. Van begin tot eind staan wij voor je klaar.

Interieuradvies Amsterdam: Onze visie

In een wereld waar trends komen en gaan, richten wij ons op tijdloos design dat de tand des tijds doorstaat. Wij omarmen minimalisme en moderniteit. Hierbij streven we naar een perfecte balans tussen vorm en functie. Elke lijn, elk detail en elk materiaal wordt met de grootste zorg geselecteerd om een harmonieus geheel te vormen in jouw interieur. Een interieuradvies op maat, gebaseerd op jarenlange ervaring. Zo hebben wij diverse interieurs in Amsterdam voorzien van de mooiste oplossingen.

Interieuradvies vergt een persoonlijke aanpak

Iedereen is uniek, en zo ook ieder interieur en elke woning. Daarom hanteren we bij interieuradvies in Amsterdam een persoonlijke aanpak waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Door verschillende fasen in het ontwerpproces zorgen we ervoor dat we samen zoeken naar een interieurontwerp dat perfect bij u aansluit.

In een eerste gesprek ontdekken we wat u aanspreekt, welke sferen bij u passen en hoe uw levensstijl is. Door goed te luisteren ontwikkelen wij een uniek ontwerp dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en uw verwachtingen overtreft.

Wij vinden het belangrijk dat u wordt ontzorgd. Het leven is al druk genoeg. Wij kunnen het project begeleiden van begin tot eind, zorgen voor een soepele planning, en dat details worden uitgevoerd zoals bedacht. Welke hoeveelheid service en begeleiding u wilt bij het interieuradvies, bepaalt u.

Voordelen van interieuradvies door een professional

 • Functioneel ontwerp: Een interieurontwerp dat echt bij je past.
 • Duidelijke tekeningen: Een set aan interieurtekeningen waarmee je het plan zelf verder kunt uitwerken. Of een interieuradvies en -ontwerp dat wij van begin tot eind voor je verzorgen.
 • Tijd besparen: Wij nemen de zorgen uit handen zodat je tijd overhoudt voor andere dingen.
 • Keuzestress vermijden: Wij helpen bij het maken van keuzes.
 • Efficiënte communicatie: Dankzij onze expertise communiceren wij gemakkelijk met de aannemer over details en planning.
 • Geld besparen: Door weloverwogen beslissingen te maken bespaar je geld.

Onze diensten

Van interieurontwerp tot exterieurontwerp, klaasontwerpen staat met een team voor je klaar om je droomruimte werkelijkheid te maken. Onze diensten omvatten onder andere:

 • Interieurontwerp: Van woonkamer tot keuken, wij creëren ruimtes die comfort en stijl combineren.
 • Exterieurontwerp: Strakke, moderne lijnen passend in de omgeving.
 • Woningontwerp; villa’s, vrijstaande woningen, bungalows, uitbreidingen aan bestaande huizen.
 • Lichtplan: Bij een goed ontwerp hoort een goed lichtplan, om het ontwerp nog beter uit te laten komen.
 • Renovaties en restyling: Of je nu een complete transformatie of een subtiele update wenst, wij zorgen voor een resultaat dat je huis nieuw leven inblaast.
 • Projectmanagement: Van concept tot oplevering, wij begeleiden je door elke stap van het proces voor een zorgeloze ervaring.

Ons team

Maak kennis met ons enthousiaste team dat voor jou aan de slag gaat met interieuradvies op maat voor de omgeving Amsterdam!

Ontdek de mogelijkheden

Interieuradvies op maat of je interieur door het professionele team van Klaas laten ontwerpen? Wil je van je huis een thuis te maken?

Contacteer ons en we bespreken graag samen de mogelijkheden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen creëren we een omgeving die niet alleen mooi is, maar ook naadloos aansluit bij je levensstijl en wensen. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

  *Deze velden zijn verplicht